ajankohtaista

Keravan Eläkkeensaajat ry linjasi syyskokouksessa toimintaansa vuodelle 2020. 

Keskiviikkoisin kokoonnumme tilaisuuteen klo 11.30 Sampolan palvelukeskukseen. Kahvia on tarjolla jo klo 11. Sinne kutsutaan vierailijoita ja esitetään omien kerhojen ohjelmaa. Yhdistyksessä toimii 10 kerhoja, joihin jäsenet voivat osallistua maksutta. Ainoastaan keilakerhossa osallistujat maksavat ratamaksun. Omakustanteisia retkiä tehdään teattereihin ja eri kohteisiin kotimaassa ja naapurimaissa. Jäsenmaksuksi syyskokous päätti 15 €.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Marja-Liisa Nykänen. Hallituksen jäseniksi valittiin Eeva Lahnamaa, Anne Karjalainen, Sisko Laine, Raija Pitkänen, Rauno Mäenpää, Seija Liimatainen, Kristina Perez ja Anne Grönroos. Yhdistyksen toimintaa tarkastamaan valittiin Liisa Rantasaari ja Hanni Koljonen. EKL:n Uudenmaan piirin kokouksiin edustamaan yhdistystä Esko Malinen, Tuula Hakasalo ja Marja-Liisa Nykänen. Keravan vanhusneuvostossa varsinaisena jäsenenä on Matti J. Laine ja varalla Anja Valtanen.

Keravan eläkkeensaajien kevään 2020 toiminta

*toiminta alkaa 13.1.

*ensimmäinen keskiviikkokero on 15.1. klo 1.30 Sampolan palvelukeskuksessa           ( kahvia on tarjolla klo 11 lähtien)

*kerhossa  voit ilmoittautua jäseneksi sekä retkille

*jäsenmaksu v. 2020 on 15 €

*Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita monipuoliseen toimintaamme mukaan.

*Kerhoihin osallistuminen on jäsenille lukuunottamatta keilailua maksuttomia.

*Retket teemme omakustannushintaan.

Jos sinulla on kysyttävää yhdistyksen toiminnasta, ota yhteyttä Marja-Liisa Nykäseen

puh 0503247011